0
0
0

Надувний басейн (183x51 см) "Щасливий краб" Intex 26100

Відгуки:
(0)
  • Виробник: INTEX
  • Код товару: 99224
  • Наявність: Нет в наличии
1 244.00грн.

Надувний басейн (183x51 см) "Щасливий краб" Intex 26100  - чудовий вибір для маленьких дітей від 3 років. Він привабливий своїм яскравим дизайном у вигляді кумедного червоного краба, який приносить радість та веселощі у гру у воді.


Однією з головних переваг цього басейну є його проста конструкція. Він дуже легко встановлюється, тому що йому не потрібно складне складання або спеціальне обладнання. Просто розгорніть басейн на рівній поверхні, накачайте його повітрям та наповніть водою – і він готовий до використання.


Ще одна важлива перевага – легка вага басейну. Це дозволяє легко переміщати його за потребою, вибираючи найкраще місце для гри та відпочинку. Завдяки своїй портативності, ви можете використовувати його як у дворі, так і на пляжі або на свіжому повітрі.


У чаші басейну є спеціальний клапан для зливу води, що полегшує його очищення та обслуговування. Також є роз'єми для підключення насоса, що фільтрує, що дозволяє підтримувати чистоту води і забезпечувати більш комфортні умови плавання.


Матеріал, з якого виготовлений басейн, має товщину 0,45 мм, що забезпечує достатню міцність та довговічність. Однак, як і при використанні будь-якого надувного басейну, рекомендується уникати гострих предметів і слідувати інструкціям з експлуатації, щоб запобігти можливим пошкодженням.


Надувний басейн Intex 26100 "Щасливий краб" - це простий, легкий та привабливий варіант для дітей, які хочуть насолодитися літніми водними забавами. Він пропонує безпечне та зручне місце для гри та відпочинку в теплі дні, приносячи радість та посмішки малюкам та їхнім батькам.


Характеристики:


  • Діаметр: 183 см;
  • Висота: 51 см;
  • Глибина води: 41 см;
  • Об'єм: 880 літрів;
  • Вікові поради: від 3 років;
  • Використовуваний матеріал: вініл 0,45 мм;
  • Вага: 4.75 кг;
  • Зливний клапан: є;
  • Дно: не надувне;
  • Упаковка: картонна коробка 12 х 32 х 37 см.


Встановлення басейну триватиме не більше 10 хвилин!


  1. Басейн розкладаєте на рівній поверхні без ухилу та гострих предметів.
  2. Верхнє кільце басейну необхідно надути звичайним повітряним насосом.
  3. Перевіряєте зливальний клапан і щільно загортаєте кришку.
  4. Встановлює заглушки на патрубки підключення додаткового обладнання. (Якщо у вас є відповідне обладнання, підключіть його до патрубків не встановлюючи заглушки.).
  5. Далі басейн необхідно наповнити водою, періодично розправляючи стінки та складки матеріалу. Надувне кільце басейну, піднімаючись у міру заповнення, розправляє та підтримує борти.
  6. Наповнюйте басейн водою, періодично розправляючи складки на дні та стінках. З наповненням водою приблизно на 80%, басейн набуде своєї остаточної форми і стане стійким.


Особливість, специфіка продукції з гуми/ПВХ у тому, що матеріал досить чутливий до впливу зовнішніх факторів (наприклад: пошкодження гострими предметами тощо). Виходячи з цього, пошкодження товару з ПВХ, пов'язані з витоком: мікро проколи, проколи, подряпини, порізи, розриви (відпливу), деформація, як наслідок перекачування, відносяться виробником до пошкоджень під час експлуатації, тому гарантія від виробника не надається. З цією інформацією можна детальніше ознайомитись в інструкції-вкладиші якої виробник комплектує кожну упаковку товару.


Повернення грошей за товари виробництва компаній INTEX і BESTWAY провадиться, якщо упаковка не розкривалася.


Після відкриття коробки ми не приймаємо товар назад. При розпаковуванні товару будьте уважні, не користуйтесь гострими предметами!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.